06-1418 0423

Praktijk voor relatie- en gezinstherapie

  • slideshow

Word weer de baas van je eigen leven

Een verslaving vernietigt langzaam je leven. Het beïnvloedt je zelfwaardering, je relaties en je school- of werkprestaties. Maar wist je dat ook je hersenen beschadigen? Daarom is het belangrijk dat je hulp zoekt voor jezelf of voor je verslaafde kinderen. Het liefst zo snel mogelijk. Praktijk WijSamen wil je helpen om te breken met je verslaving en weer de baas te worden in je eigen leven. Als jij dat écht wilt is dat namelijk altijd mogelijk!

Bij welke verslaving kunnen we je helpen?

  • Werkverslaving
  • Seksverslaving
  • Alcoholverslaving
  • Gameverslaving

Drugsverslavingen, gokverslavingen en eetverslavingen vragen om een andere aanpak dan wij je kunnen bieden. We kunnen je wél helpen om de juiste hulpverleningsinstantie te vinden.

Wat kan je van ons verwachten?

Je hersenen spelen een cruciale rol bij een verslaving. Door de jaren heen nestelt een verslaving zich steeds vaster in je brein, vaak als gevolg van stress of verdriet. Breken met een verslaving is dan ook een langdurig proces waarbij je nieuwe patronen aanleert en jezelf een nieuwe levensstijl aanmeet. Je moet ontzettend gemotiveerd zijn om die strijd aan te gaan. Natuurlijk steunen we je daar in. Je kunt bovendien rekenen op vertrouwelijkheid. Je schaamte is bij ons in veilige handen.