06-1418 0423

Praktijk voor relatie- en gezinstherapie

  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow

Elke relatie is te redden

Praat je niet meer met elkaar? Ben je juist in een voortdurende woordenstrijd beland? Vraag je je af waar de romantiek is gebleven? Waarom je partner zo veranderd is en niets meer goed doet? Er zijn tal van redenen waarom relaties in een dip raken. Gelukkig zijn er ook op oplossingen. Elke relatie is te redden. Als je maar bereid bent om er samen aan te werken.

Praktisch en toekomstgericht

Praktijk WijSamen heeft een wetenschappelijk onderbouwd hersteltraject ontwikkeld dat jullie weer dichter bij elkaar brengt. Het traject focust niet op wat er allemaal is misgegaan, maar helpt jullie om te bouwen aan een gezamenlijke toekomst. Belangrijk onderdeel van het traject zijn oefeningen. Je gaat zélf aan de slag, want alleen als je iets doet verbetert je relatie. Elke sessie stellen jullie persoonlijke doelen. Zodat je kunt zien hoe je vooruitgaat.

8 sessies voor een vaste prijs

Eindeloze relatietherapie? Daar geloven we niet in bij Praktijk WijSamen. Ons traject bestaat uit acht sessies van anderhalf uur. Daarvoor betaal je een vast bedrag. Werk je allebei mee? Dan ga je gegarandeerd vooruit. Ruim 75 procent van onze deelnemers blijft bij elkaar! Je volgt het traject samen met andere stellen. Simpelweg omdat het de meest effectieve manier is en je het snelst vooruitgang boekt. Mocht je desondanks liever een individueel traject willen volgen, dan is dat mogelijk.