06-1418 0423

Praktijk voor relatie- en gezinstherapie

  • slideshow

En ze leefden nog lang en gelukkig

Het vormen van een gezin is vaak niet het sprookje wat we ervan verwachten. Met de komst van kinderen ontstaan er tal van praktische en emotionele spanningen in het gezin. In samengestelde gezinnen is het zoeken naar nieuwe patronen, regels en omgangsvormen. Voor stiefouders is het vaak lastig om relaties op te bouwen. En als de kinderen het huis uit zijn worstelen veel ouders om de veranderende gezinsband vorm te geven.

Direct werken aan verbetering

Praktijk WijSamen wil samen met jou werken aan het vormen van een sterk gezin. Dat begint met bewustzijn: welke patronen en problemen zijn er in het gezin, hoe zijn die ontstaan en wat gaan we daar aan doen? Vanaf het eerste moment ga je daar zelf mee aan de slag. Je krijgt duidelijke opdrachten en praktische tips mee. Ongeveer eens in de drie weken vinden er gesprekken plaats. Soms individueel, maar af en toe ook met het hele gezin.

Ruime ervaring in gezinscoaching

Door de jaren heen keken we mee bij talloze gezinnen. Die praktijkervaring nemen we mee om jullie te helpen. Dat combineren we met verstand van zaken, onder meer als het gaat om systeemtherapie, opvoedkunde en contextuele hulpverlening.